Service

În prezent nimeni nu mai cumpără doar un tractor, ci un tractor cu service. Iar cei de la MEWI mi l-au oferit pe cel mai bun.

Vasile Busuioc

Lumiagro

4000

de acțiuni service în ultimul an, încheiate cu succes datorită logisticii de ultimă oră și a personalului calificat direct la producatorii pe care îi reprezentăm.

În acest departament lucrează mai mult de 65 de angajaţi, personal ce asigură repararea şi întreţinerea unităţilor vândute, atât în perioada de garanţie cât şi în post-garanţie.

Activităţile din halele din Orţişoara(Timiș), Valea lui Mihai(Bihor), Tureni(Cluj), Drajna(Călărași), Otopeni, Ișalnița(Dolj) și Ovidiu(Constanța) sunt îndreptate spre efectuarea de teste şi măsurători, reglaje, reparaţii, înlocuiri etc.
Anual, şi ori de câte ori este nevoie, membri ai departamentului Service participă la diverse cursuri de formare, atât în calitate de cursanţi, cât şi de formatori, pentru a dobândi cunoştinţe despre produse noi şi pentru a le împărtăşi, ulterior, clienţilor MEWI.

În perioada campaniilor agricole, Departamentul Service asigură, pentru clienţii săi, asistenţă mobilă direct pe teren. În prezent, nimeni nu-şi permite să aibă timpi neproductivi, iar MEWI este perfect echipat pentru aceste eventualităţi.