Parteneri

Agritehnica Service

SC AGRITEHNICA SERVICE SRL oferă maşini şi utilaje agricole noi şi second-hand, piese de schimb originale, pentru orice tip de utilaje agricole, service profesionist, asigurat de tehnicieni instruiți la furnizorii noştri din afara ţării, consultanţă profesionistă la achiziţionarea de utilaje, servicii de trade-in pentru achiziţionarea de utilaje agricole, stoc mare de piese de schimb și program de lucru non-stop la achiziţionarea acestora, în timpul campaniilor agricole.

Green Expert SRL

S.C. GREEN EXPERT S.R.L. Iaşi este o societate comercială cu capital integral privat românesc, înfiinţată în 2004, a cărei activitate principală se desfăşoară în domeniul serviciilor din agricultură. Compania Green Expert este specializată în comercializarea de tractoare – Valtra, şi echipamente agricole necesare exploataţiilor din acest domeniu, consiliere tehnică şi financiară, service în perioada de garanţie şi post garanţie, vânzări piese de schimb.

Agrowest

Firmele şi fermierii vor găsi la AGROWEST toată gama de utilaje agricole şi echipamente necesare în producţia vegetală şi a cartofului, precum tractoare - Valtra, pluguri, utilaje de pregătit patul germinativ, maşini de fertilizat, plantatoare, semănătoare, instalaţii de irigat, combine de recoltat, buncăre de recepţionare, sortatoare, încărcătoare de lăzi, benzi transportoare, linii complete de spălare şi ambalare, echipamente automate de aer condiţionat pentru depozitare. Este dealer MEWI pentru judeţele Harghita, Covasna şi Braşov.